930×122 CAPRA 5

pdl

SENATORUL TURMENTAT: CU PSD! BA CU PDL! DAR MAI BINE SINGURI! DAR NU SE POATE!

Bulibășeala de nedescris din PNL cauzată de deciziile halucinante ale Crinului și ale celorlalți conducători ai partidului reiese și dintr-o declarație a senatorului liberal de Argeș Ionuț Elie Zisu. Într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției noastre parlamentarul, altfel o prezență extrem de rară în spațiul public de aici, are darul să provoace și mai multă confuzie printre liberalii de rând și votanții PNL-ului.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Cu PSD, ba cu PDL!

„Senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că pentru sănătatea PNL cel mai bine este ca viitorul partidului să fie decis în cadrul Congresului Extraordinar. Suntem în faţa unei alegeri extrem de dificile. Din păcate, PNL a trăit experienţe nefericite şi cu PDL, şi cu PSD. Prin urmare, este greu să fim entuziaşti în faţa acestor opţiuni, a declarat Ionuţ Elie ZisuAcesta a mai declarat că, la cum stau lucrurile acum, cele două proiecte politice care pot îndeplini obiectivele PNL sunt subminate de germenii neîncrederii. Refacerea USL este o opţiune doar dacă există garanţia că partenerii din PSD vor da dovadă de mai multă corectitudine în relaţia cu PNL. În egală măsură, un proiect de unificare a dreptei, împreună cu PDL, este viabil doar dacă ceilalţi vor renunţa la comportamentele toxice care au fost criticate insistent de PNL şi de toată opinia publică, a mai declarat senatorul liberal”

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Prin noi înșine! Dar nu se poate!

„În opinia acestuia, răspunsul în faţa acestei opţiuni trebuie dat doar de delegaţii de la congres. Ionuţ Elie Zisu a susţinut că indiferent de care va fi opţiunea PNL, este extrem de important ca aceasta să fie asumată de jos în sus, de la firul ierbii, de la membrii şi simpatizanţii noştri, până la vârful partidului. Orice proiect care va fi impus de sus în jos nu va avea succes. Momentul şi contextul sunt atât de delicate încât se impune – mai mult ca niciodată – o consultare reală a tuturor membrilor şi simpatizanţilor PNL. Pur şi simplu nu avem voie să mergem într-o direcţie pe care baza partidului nu este gata să şi-o asume. Ca opţiune personală, senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că dacă nu ar exista presiunea alegerilor prezidenţiale din acest an ar alege ca PNL să meargă mai departe pe propriile picioare: Înaintaşii noştri au mers sub deviza prin noi înşine şi, în cele din urmă, au avut câştig de cauză. Cred că această deviză este în continuare actuală. Ne uităm azi prea mult la cantitate, la număr de voturi, la procente. Eu cred că mai importantă pe termen lung este calitatea. Putem fi mari, putem fi mici, dar nu vom fi niciodată un partid fără fond, fără idei şi fără idealuri.”, scrie în comunicatul de presă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • GICAPREDA@YAHOO.COM spune:

    ACOLITILOR!
    NU STITI CE SA MAI BALMAJITI CA SA TINETI PARTEA PSD!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90