Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

SIMONA BRĂTULESCU A DEMISIONAT DE LA CJ

Simona Brătulescu (ALDE) a demisionat de la Consiliul Județean Argeș. Demisia a fost înregistrată astăzi. Brătulescu a renunțat la funcția de vicepreședinte CJ pentru a prelua postul de secretar de stat (de stat degeaba) la Cancelaria prim-ministrului.

Citiți și: Argeș: Festivalul de reconstituire antică ,,TRANSALVTAVNVS FEST. La porțile Imperiului

Ea a fost numită în această funcție pe 14 ianuarie 2020, prin decizie a premierului Ludovic Orban (AICI, subiectul pe larg). Simona Brătulescu avea legal la dispoziție ca să demisioneze de la CJ 15 zile de la data publicării deciziei în Monitorul Oficial, dar nu a mai așteptat termenul respectiv, alegând să plece mai devreme la București.

Amintim că ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, a votat pentru căderea Guvernului Dăncilă și pentru învestirea Guvernului Orban. Este motivul pentru care membri ai ALDE, ca și în cazul Simonei Brătulescu, primesc acum din partea liberalilor bucăți din „ciolanul” Puterii.

Citiți și: Continuă războiul în PNL: Robert Sighiartău l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu

Simona Brătulescu (președinta ALDE Argeș) obținuse funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean în perioada guvernării PSD-ALDE.

Urmează ca în locul ei să fie ales un nou vicepreședinte din rândul consilierilor județeni. (Sursă foto: Facebook) 

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3