930×122 CAPRA 5

cancelarie

SIMONA BRĂTULESCU (ALDE), NUMITĂ SECRETAR DE STAT LA CANCELARIA LUI ORBAN

Simona Brătulescu (ALDE), numită secretar de stat la Cancelaria lui Orban. Simona Brătulescu, președinta ALDE Argeș, a fost numită secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului.

Citiți și: Continuă războiul în PNL: Robert Sighiartău l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu

Decizia a fost semnată ieri de premierul PNL Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial.

Ca urmare a acestei numiri, Simona Brătulescu va părăsi funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, funcție pe care o ocupă din perioada guvernării PSD-ALDE.

Citiți și: LUDOVIC ORBAN ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA

Brătulescu are la dispoziție 15 zile de la data publicării deciziei în Monitorul Oficial pentru a părăsi postul de vicepreședinte al CJ Argeș. Ulterior, va fi ales un nou vicepreședinte din rândul consilierilor județeni.

Amintim că ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, a votat pentru căderea Guvernului Dăncilă și pentru învestirea Guvernului Orban. Este motivul pentru care membri ai ALDE, ca și în cazul Simonei Brătulescu, primesc acum din partea liberalilor bucăți din „ciolanul” Puterii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3