930×122 CAPRA 5

coronavirus

ORBAN: ROMÂNII VOR INTRA ÎN AUTOIZOLARE OBLIGATORIE LA DOMICILIU

Premierul Ludovic Orban susține la această oră la Palatul Victoria o conferință de presă, în care anunță noi restricții în România pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Prim-ministrul a informat că măsura de restricționare a circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei va fi extinsă, începând de mâine, 25 martie 2020, și în timpul zilei, între orele 6 și 22 (în prezent, măsura este valabilă doar pe timpul nopții, între orele 22 și 6).

Potrivit premierului, Ordonanța Militară care va include noile restricții va fi anunțată tot în această seară de ministrul afacerilor interne. În Ordonanță vor fi precizate exact toate motivele permise (cumpărături de produse alimentare/medicamente, deplasarea către și dinspre serviciu etc.) pentru ieșirea din casă și documentele pe care românii vor trebui să le aibă asupra lor atunci când ies din locuințe.

Citiți și: Restricții pentru șoferi pe un drum extrem de circulat!

Persoanele de peste 65 de ani vor putea ieși din casă doar între anumite ore, a adăugat Ludovic Orban.

Conferința de presă poate fi urmărită aici:

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/1328034644060785/

Știre în curs de actualizare. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90