EcoMoto 930×122

ludovic orban

CÂND SE VOR REDESCHIDE TERASELE ȘI RESTAURANTELE

Reprezentanții restaurantelor și ai hotelurilor din România s-au întâlnit ieri cu prim-ministrul Ludovic Orban.

Citiți și: Veste proastă pentru firme!

Cele două părți au căzut de comun acord ca terasele să fie redeschise oficial pe 1 iunie 2020, dată care mai fusese vehiculată și până acum în spațiul public.

Noutatea este data de la care vor fi redeschise restaurantele la interior. Redeschiderea ar urma să aibă loc în două etape: o deschidere parțială pe 15 iunie și deschiderea totală pe 1 iulie 2020. Pe 1 iulie ar urma să fie redeschise toate localurile, nu doar restaurantele.

Citiți și: Vedeți asta în localuri? Este ilegal!

Și plajele ar putea fi redeschise pe 15 iunie.

Calendarul va rămâne acesta doar cu condiția ca în următoarele săptămâni în România să nu existe o creștere importantă a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Printre altele, s-a mai stabilit ca în primele trei luni de la redeschidere statul să achite 42,5% din salariile din HoReCa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90