New Profesional Consult 930 x 122

bacșiș

Vedeți asta în localuri? Este ilegal!

Vedeți asta în localuri? Este ilegal!

Citiți și: Pitești. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Poliția în baruri și restaurante

Administratorii/proprietarii de localuri nu ar trebui să mai folosească acel mecanism cu borcanul pe bar, unde cineva îşi pune bani, pentru că nu mai este legal, a afirmat preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, menţionând că Fiscul nu a efectuat încă verificări în acest sens.

„Bacşişul trebuie să fie fiscalizat pentru că aşa prevede legea. Acei administratori/proprietari de asemenea localuri nu ar trebui să mai folosească acel mecanism cu borcanul pe bar, unde cineva îşi pune bani, pentru că nu mai este legal.

Citiți și: Se dă lege! O nouă taxă de la 1 ianuarie!

(…) ANAF nu a făcut încă verificări în acest sens. Din punctul meu de vedere, ştiţi, întotdeauna am spus că trebuie să ne ducem acolo unde să produce marea evaziune fiscală. Trebuie să mergem acolo doar pe baza unei analize de risc şi pe analizele de risc pe care noi le facem.

Imaginaţi-vă că acel borcan cu 100 lei, cu 200 lei adunaţi într-o zi nu reprezintă ceva, dar legal nu trebuie să mai existe aşa ceva”, a menţionat Lucian Heiuş, cu ocazia prezentării raportului de performanţă pe anul 2022, citat de Economica.net.

Potrivit acestuia, inspectorii ANAF vor face verificări dacă există sesizări în acest sens.

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    anaful sa se duc pe urma spagarilor din sanatate si a meditatorilor ca le intra mai multi bani lor decat ospatarilor. Intrebati va cate tari din uniunea european practica aceasta taxare pe ciubuc .
    .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3