SMART KIDS 930X122

dacia

PREMIERUL ORBAN VINE LA DACIA PENTRU CONSULTĂRI CU ȘEFII COMPANIEI

Premierul Ludovic Orban va vizita joi, 7 mai, începând cu ora 14.30, Uzina Dacia de la Mioveni și va avea consultări cu managementul companiei.

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

La finalul vizitei, va fi susținută o conferință de presă, care va fi transmisă live pe platformele Facebook și YouTube ale Guvernului.

Șeful Guvernului anunța ieri câteva măsuri pentru relansarea economiei României, cu referiri inclusiv la constructorii de mașini.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

„După modelul IMM Invest, vom adopta un act normativ care va crea un mecanism de garantare pentru capitalul de lucru și pentru investiții și pentru companiile mari care nu pot să acceseze IMM Invest, companii mijlocii, companii mari. Este foarte important acest instrument, avem foarte multe companii mari care și-au păstrat activitatea, avem foarte multe companii mari care, chiar dacă și-au suspendat pe o perioadă scurtă, și-au reluat activitatea, cum e cazul Dacia, cum e cazul Ford, cum e cazul multor alte companii, Pirelli, care își reiau activitatea, după o perioadă scurtă de întrerupere. Vrem să susținem aceste companii. De altfel, va deveni curând operațională o schemă de ajutor de stat pentru care am primit susținerea Comisiei Europene, în special pentru marii consumatori de energie electrică, prin reducerea practic a prețului la energie electrică, prin diminuarea cuantumului certificatelor de CO² cu până la 20%”, preciza, marți, într-o conferință de presă, Ludovic Orban.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA