New Profesional Consult 930 x 122

simona bucura oprescu

Simona Bucura-Oprescu a semnat un acord de cooperare la nivel înalt între România și Moldova

Comunicat de presă PSD Argeș

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, moderator la Conferința națională „Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a semnat un acord de cooperare la nivel înalt între România și Republica Moldova

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a semnat un acord de cooperare la nivel înalt între România și Republica Moldova.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, la Ambasada SUA

Vizita pe care o efectuez în Republica Moldova alături de unii dintre colegii mei din Comisia de #administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a României nu rămâne doar o simplă vizită de curtoazie. Primele rezultate concrete au apărut deja prin semnarea unui acord de cooperare cu Comisia administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova.

Acordul prevede cooperarea în vederea îmbunătățirii cadrului normativ și a celui de reglementare vizând organizarea și funcționarea administrației publice, planificarea și dezvoltarea regională, colaborarea în vederea stabilirii relațiilor de fraternitate între colectivitățile locale din Republica Moldova și România și schimbul de bune practici.

Ulterior vom agrea un Plan de acțiuni în vederea implementării prevederilor Acordului.

Ne leagă aceeași limbă, avem istorie și cultură comune, iar dezideratul de integrare europeană a Republicii Moldova trebuie sprijinit, deoarece este singura cale în măsură să asigure democrația, stabilitatea și prosperitatea în Republica Moldova., afirmă deputatul Simona Bucura-Oprescu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Nicolescu spune:

    Mai pe concret, cu ce ne alegem? Că din ce am citit, nimic. E o vorbă, valabilă și în Moldova ,, a plecat bou și a venit vacă „. E valabil și invers.

  • Un cetatean spune:

    @Nicolescu – Nu intelegi nimic, tu nu te alegi cu nimic, la fel cum nu se aleg cu nimic cetatenii din Romania sau din Moldova. Singura care s-a ales cu ceva (deplasare, diurna, potol, entertainment, toate gratis, adica pe banii platiti de tine si de restul ca taxe si impozite) a fost cucoana asta care a muncit din greu sa semneze niste hartii fara valoare si fara nicio concretizare in viitor (daca o intrebi peste 3-4 luni nici nu-si va mai aduce aminte de aceste hartoage semnate chiar de ea).

  • Gancea Viorel ARN spune:

    Protocoale, cu 0 valoare.

570 X 90 POSADA 3