NOR CURIER 930X122

daciana

SIMONA BUCURA OPRESCU, ALĂTURI DE PONTA ŞI DACIANA SÂRBU

Ieri s-a desfăşurat în Sala Palatului din Bucureşti reuniunea femeilor social-democrate din întreaga ţară, ocazie cu care a fost lansat şi manifestul european al acestora. La eveniment au fost prezente şi 220 de reprezentante ale PSD Argeş.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Au participat primul-ministru Victor Ponta (președintele PSD), vicepremierii Liviu Dragnea (preşedintele executiv al PSD) şi Daniel Constantin (preşedintele PC) şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Deputatul de Mioveni Simona Bucura Oprescu, vicepreşedintă a organizaţiei naţionale de femei a PSD, a stat alături de premierul Victor Ponta şi de soţia acestuia, Daciana Sârbu (europarlamentar). „Primăvara social democrată este un eveniment aparte în peisajul politic românesc, demonstrând faptul că PSD preţuieşte şi promovează femeile nu doar la nivel declarativ, ci și în mod concret. Este un model politic cu adevărat european”, declară Simona Bucura Oprescu.

Nu au lipsit nici momentele artistice, având loc şi un spectacol dedicat Zilei Femeii. Amintim aici recitalurile susținute de maestrul Damian Drăghici, de corul de copii Bam Bam şi de tenorul Vlad Miriţă şi invitații săi.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3