New Profesional Consult 930 x 122

cretu

CORINA_CRETU_SI_SIMONA_BUCURA_OPRESCU

SIMONA BUCURA OPRESCU: „POLITRUCII CU MULTE CASE NU VOR SĂ RENUNȚE LA VECHILE NĂRAVURI!”

Deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu salută desemnarea Corinei Creţu drept comisar european pentru Politici Regionale.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

„Corina Creţu a făcut în dese rânduri dovada ataşamentului şi devotamentului pentru România, chiar în momente în care reprezentanţii partidelor de dreapta împroșcau cu noroi propria lor ţară în Parlamentul European. Ei au încercat să submineze şi acum eforturile de a obţine acest portofoliu vital pentru dezvoltare regională, fără să le pese că discreditează nu doar un politician de marcă, ci și o ţară întreagă.

Victoria Corinei Creţu este a ţării întregi, dar politrucii cu multe case nu vor să lase deoparte vechile năravuri şi să lucreze pentru interesul comun al României. Iată că şi oamenii corecţi, competenţi şi care îşi fac treaba fără multă vâlvă, aşa cum este Corina Creţu, pot să fie promovaţi, pot reuşi să se impună în posturi cheie din administraţia europeană şi pot lucra bine pentru români la cel mai înalt nivel.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Este păcat că Traian Băsescu, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga au dezinformat prin scrisori veninoase autorităţile europene şi au făcut tot posibilul ca României să îi revină un portofoliu de mai mică importanţă doar pentru că propunerea Guvernului s-a numit Corina Creţu. Nu au înţeles că europarlamentarul Corina Creţu reprezintă nu doar PSD, ci și întreaga societate românească şi că este nevoie de consens. Măcar azi, în al doisprezecelea ceas, aşa-zişii lideri ai partidelor de dreapta ar trebui să retragă scrisoarea în care au contestat nominalizarea Corinei Creţu. Să demonstreze, fie şi acum, că pot da dovadă de o minimă responsabilitate politică. Adevăraţii politicieni şi oameni de stat nu trebuie să pună frâne propriei ţări, ci să ajute la bunul mers al lucrurilor. Din păcate, nu e cazul celor care se erijează în reprezentanţii dreptei în România.”, declară deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90