Donaris 930 x 122

premier

SIMONA BUCURA OPRESCU: „PSD A CÂȘTIGAT ALEGERILE ȘI AR TREBUI SĂ DEA PRIM-MINISTRUL!”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Deși PSD a câștigat alegerile, președintele Klaus Iohannis insistă să dea puterea unor partide – PNL, USR-PLUS și UDMR – care nici măcar nu s-au înțeles între ele privind ministerele care le-ar reveni în noul Executiv. În aceste condiții, deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura Oprescu trage un semnal de alarmă privind ceea ce ne-ar putea aștepta.

„La ce ne putem aștepta de la o nouă guvernare de dreapta? Răspunsurile le putem afla privind retrospectiv anul 2020 în care am avut Guvern PNL: 800.000 de locuri de muncă pierdute; 41.119 firme radiate; 21.319 firme dizolvate; 8.978 de firme cu activitatea suspendată; Datoria publică a ajuns la 47% din PIB; Împrumuturile externe au explodat – vor totaliza 150 de miliarde de lei la finalul anului în curs; PIB-ul României a scăzut cu 30 miliarde de lei; Deficitul bugetar a crescut de la 2,8% în octombrie 2019 (la finalul guvernării PSD) la 9,1% în octombrie 2020;
Investițiile străine directe s-au prăbușit de la 4,8 miliarde de lei în octombrie 2019 la 2 miliarde de lei în octombrie 2020.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

În plus, nivelul de trai a scăzut. Un semnal de alarmă în acest sens este, de exemplu, faptul că în numai un an de zile restanțele argeșenilor la bănci au crescut cu 6,7 milioane de lei! Așadar, oamenii fac tot mai greu față cheltuielilor și obligațiilor financiare pe care le au!

PSD a câștigat alegerile și ar trebui să dea prim-ministrul, chiar și într-un Guvern de uniune națională! Este singurul partid care are un program coerent pentru a scoate țara din criză și care are specialiștii capabili să îl pună în practică!”, declară Simona Bucura Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • mihnea spune:

    A scazut nivelul de trai la bugeatari si la cei cu pensii speciale?Nu cred…Astia v-au votat..1,7 milioane alegatori aveti…Aia de muncesc stai linistita ca tot prost o duc…De unde sa stie doamna ce inseamna sa muncesti,domnia sa a fost angajata numai la partid si Parlament…

  • Rica spune:

    Doamna uitati-va la mine, PSD nu o sa mai dea prim-ministru in tara asta in vecii vecilor…

  • Dravale spune:

    Jurnalul ăsta publică reclamă plătită? Ați umplut paginile cu această goarnă psd-istă(doar e purtătoare de cuvinte,nu?)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3