930 x122 grota rece

luca niculescu

SIMONA BUCURA OPRESCU, VIZITĂ OFICIALĂ ÎN PARIS

Deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu a condus în perioada 8-11 martie 2016 în Franța o delegaţie a Parlamentului României. Vizita în Paris şi în Departamentul Alpii Maritimi a fost făcută la invitaţia deputatului Lionnel Luca. Din delegaţia parlamentară română au mai făcut parte deputaţii Daniel-Stamate Budurescu şi Vasile Gudu, ambi de la PNL, membri ai grupului de prietenie România – Franţa.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Programul a cuprins convorbiri cu deputatul Lionnel Luca, preşedintele grupului de prietenie Franţa – România din Adunarea Naţională franceză, şi cu membri ai grupului de prietenie, o întâlnire cu Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris, şi o deplasare în circumscripţia deputatului Luca, acolo unde au fost organizate întâlniri la Primăria din localitatea Villneuve-Loubet, discuţii cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale şi o vizită în parcul tehnologic Sophia Antipolis.

Simona Bucura Oprescu a menţionat rolul important care le revine grupurilor parlamentare de prietenie în promovarea unor proiecte cu relevanţă pentru ambele părţi, a făcut scurte prezentări ale scenei politice din România şi ale situaţiei economice a țării noastre, aducând în prim plan cadrul general stabil, predictibil şi stimulativ pentru investitori, precum şi poziţia de hub a României în regiune.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

La solicitarea părţii franceze, Simona Bucura Oprescu a făcut precizări referitoare la poziţia României şi în dosarele privind migraţia şi schimbările climatice. Totodată, pe parcursul vizitei, s-au conturat mai multe posibilităţi de dezvoltare a legăturilor la nivel local, inclusiv de iniţiere de parteneriate şi înfrăţiri între diverse localităţi din cele două ţări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3