EcoMoto 930×122

Arges

ȘOC ȘI GROAZĂ PENTRU LIBERALI! REZULTATE CATASTROFALE PENTRU PNL ÎN ARGEȘ ȘI PITEȘTI!

Numărătoarea paralelă a voturilor pe care o face PSD Argeș arată până la această oră rezultate catastrofale la europarlamentare pentru liberali.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

După numărarea voturilor din aproape 60% din secțiile de votare din județ, Alianța PSD-UNPR-PC înregistrează în Argeș 46, 41%. La mare distanță urmează PDL, cu 10, 45%, și PNL, cu doar 10, 27%! PMP are doar 5, 56%. Nu există încă un scor clar conturat al candidatului independent Mircea Diaconu, dar se pare că acesta a obținut circa 10% în Argeș!

Tot după numărarea a aproape 60% din voturi, în Pitești situația PNL este și mai proastă: doar 8, 06%, la egalitate cu PDL. În Pitești, conform numărătorii paralele a PSD Argeș, PMP era peste PNL și PDL, acumulând 9, 24%. Pe primul loc, cu 41, 51%, se situa Alianța PSD-UNPR-PC.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3