NOR CURIER 930X122

mihai oprescu

PREFECTUL ȘI SOȚIA LUI AU VENIT LA VOT ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ

Prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu, și soția lui, deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu, au mers astăzi împreună să voteze la Şcoala Nr. 1, din apropiere de locuinţa lor din cartierul piteștean Ceair.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Cei doi s-au ţinut aproape tot timpul de mână, părând foarte fericiţi. Nici nu este de mirare, pentru că sunt proaspeţi părinţi. De altfel, a fost prima apariţie publică a Simonei Bucura Oprescu după ce a născut.

„Fiecare ne dorim o Românie a viitorului mai bun într-o construcţie pentru următorii 30 de ani. Fiecare ne dorim ca toţi românii să aibă o viaţă mai bună. Cu aceste gânduri în minte am votat, dar şi cu gândul ca băieţelul nostru, Mihai Alexandru, să aibă o viaţă mai bună într-o Românie modernă.”, a declarat Simona Bucura Oprescu. „Eu am votat pentru un viitor mai bun, pentru o Românie care să fie respectată în Europa. Am votat pentru cel care uneşte şi nu dezbină, am votat pentru ca niciodată un preşedinte să nu mai taie pensii şi salarii.”, a spus, la rândul său, prefectul.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90