930×122 CAPRA 5

alegeri

TU DECIZI! PITEȘTENII ÎȘI ALEG PRIMARUL

La ora 7 s-au deschis secțiile de votare pentru alegerile locale. Ele vor rămâne deschise până la ora 21. Argeșenii își vor alege primarii, consilierii locali și consilierii județeni pentru un mandat de 4 ani.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În secția de votare, ca noutate față de alegerile precedente, vă va fi scanat actul de identitate pentru eliminarea riscului de vot multiplu. Apoi veți primi trei buletine de vot: pentru alegerea primarului, a Consiliului Local și, respectiv, a Consiliului Județean. Puteți vota doar în localitatea de domiciliu sau de reședință.

Pentru funcția de primar piteștenii au de ales între 10 candidați. Viitorul Consiliu Local Pitești va număra 23 de membri, iar viitorul Consiliu Județean Argeș, 35. Președintele Consiliului Județean nu mai este ales de populație, urmând să fie desemnat ulterior prin votul viitorilor consilieri județeni.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

În Argeș sunt 520 de secții de votare. Numărul argeșenilor cu drept de vot este de 538.947. Se va vota într-un singur tur de scrutin.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3