Donaris 930 x 122

nicolescu

USL_Logo_oficial

Un copreşedinte al USL Argeş vrea candidaturi comune la europarlamentare

Alegerile europarlamentare bat la uşă, iar pregătirile în partide sunt în toi. Încă se poartă discuţii dacă formaţiunile politice care compun USL vor avea candidaţi comuni sau vor merge pe liste separate, dar deja sunt voci în PNL (precum fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul de Interne Radu Stroe) care pledează pentru menţinerea alianţei.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În aceeaşi notă se înscrie şi liderul filialei județene a PSD, Constantin Nicolescu, copreşedinte al USL Argeş.

„Eu cred că ar trebui să avem candidaţi comuni sub sigla USL. Să mergem împreună, cum prevede parteneriatul. Să fim noi primii care duce la capăt mandatul unei alianţe politice, nu ca Alianţa D.A., care s-a rupt după un an şi jumătate. Este adevărat, PSD ar putea pierde astfel nişte mandate, dar am câştiga credibilitate în ochii alegătorilor în faţa cărora ne-am angajat cu o serie de proiecte comune pentru USL”, a spus Constantin Nicolescu în conferința de presă de astăzi a PSD Argeș.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Liderul social-democrat consideră că prezenţa la urne nu va fi mai mare de 30%, iar în aceste condiţii USL şi-ar putea păstra procentul zdrobitor din alegerile parlamentare de anul trecut.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90