EcoMoto 930×122

mircea draghici

UN PSD-IST O SPUNE: „NE AȘTEPTĂM CA PNL SĂ SUSȚINĂ ACEST PROGRAM DE GUVERNARE!”

„Una dintre cele mai mari greşeli pe care am putea să o facem este să nu ţinem cont de voinţa electoratului. În momentul votului cetăţenii au votat nu doar un nume, Uniunea Social Liberală, ci și o nouă viziune, un nou program de guvernare care să le aducă bunăstare şi care să îndrepte nedreptăţile comise de fosta putere. De aceea este deosebit de important ca noul Guvern să continue programul şi viziunea USL! Astfel, ne aşteptăm cu toţii ca PNL să susţină acest program de guvernare, pentru că el reflectă într-o mare măsură obiectivele asumate de USL în campania electorală.”, este afirmația formulată în Parlament într-o declarație politică de către deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Parlamentarul social-democrat a prezentat și câteva măsuri asumate de USL și pe care Guvernul Ponta III va continua să le pună în aplicare, demersuri socotite de Drăghici și argumente în favoarea afirmației sale referitoare la PNL.

„În anii 2014 şi 2015 trebuie să continuăm reducerea impozitelor şi a taxelor. Reducem CAS, scutim de impozit profitul reinvestit și continuăm proiectul de succes al reducerii TVA la pâine cu alte alimente de bază! Mai mult, Guvernul condus de Victor Ponta va sprijini în continuare IMM-urile. Se vor oferi scheme de garanţii de stat şi ajutoare de stat de 440 de milioane de euro, în special prin noua schemă de garanţii pentru IMM-uri, în cuantum de 2 miliarde de lei. Dincolo de aceste obiective, este important ce se va întâmpla cu veniturile românilor. Şi aici există o serie de veşti bune, printre care amintesc creşterea pensiilor cu 3,76%, creşterea salariului minim cu 12,5%, creşterea venitului minim garantat cu 4,5%, creşterea ţintită a salariilor bugetarilor (pentru medicii rezidenţi şi profesorii debutanţi) și reducerea la jumătate a ratei lunare la credite bancare pentru cei cu un venit sub medie, statul oferindu-le un credit fiscal de 200 de lei lunar pentru a-i ajuta”, a declarat deputatul PSD Mircea Drăghici.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90