Donaris 930 x 122

alde

UPDATE: SENATORUL DE ARGEȘ ION POPA A DEMISIONAT DIN PNL

UPDATE: „(…) Rezultatele ultimelor alegeri nu au fost cele sperate de noi, așa încât mi-am asumat acest eșec și am demisionat atunci din toate funcțiile din partid. Am constatat că am fost considerat printre puținii vinovați…

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Au trecut doi ani de la acel moment, iar lucrurile nu s-au îmbunătățit, ci, dimpotrivă, s-au agravat. Alții, la fel de “vinovați” ca mine, s-au agățat de funcții mai înalte. Ei sunt cei care decid în Partidul Național Liberal și sunt și mai vocali. Oamenii care au muncit în campanii, devotați ideilor liberale, nu mai sunt băgați în seamă, în schimb trădătorii sunt promovați și apreciați. 

Trist, dar aceasta este noua strategie de conducere a Partidului Național Liberal, care, în loc să promoveze competența și bunul-simț, este măcinat de orgolii interne, inclusiv în Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Astăzi, partidul din care am făcut parte, pentru care m-am bătut atâția ani, s-a transformat complet. PNL ar fi trebuit să garanteze drepturile și libertățile fundamentale, să condamne abuzurile și să renunțe la ipocrizie. Liderii care trebuiau să unească au dezbinat, abandonând principiile și valorile liberale. Cei care ar fi trebuit să fie niște exemple sunt doar niște munți de frustrări și lașitate… Nu știu câți colegi mai tolerează aceste lucruri, dar eu nu! (…)”, explică Ion Popa, pe pagina lui de socializare, motivele plecării sale din PNL. 

Senatorul de Argeș Ion Popa a demisionat din PNL. Ion Popa, senator de Argeș, și-a anunțat astăzi plecarea din Partidul Național Liberal, informează hotnews.

Potrivit sursei citate, Popa, care era liderul grupului PNL din Senatul României, a precizat că a trecut la grupul parlamentar ALDE.

„Anunţ că demisionez din grupul PNL şi că începând de astăzi voi activa în grupul ALDE.”, a spus Ion Popa în plenul Senatului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90