930X122 MAIA

ionica

E „VRĂJEALĂ”! IONICĂ: NU EXCLUD O CANDIDATURĂ PENTRU PARLAMENT

Viceprimarul Cornel Ionică a anunţat astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a PSD Argeş, că nu exclude să candideze pentru Parlament în 2016.

Citiți și: S-a deschis dosar penal pentru Simion după scandalul de ieri, din Parlament

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de primar al Piteștiului în condiţiile în care Tudor Pendiuc se află în continuare în arest preventiv, Ionică a spus că nu s-a gândit la o asemenea posibilitate deoarece încă mai speră ca edilul-şef să revină pe post.

„Candidatura la Primăria Piteşti va reprezenta o decizie a PSD Piteşti, care va fi anunţată, cel mai probabil, la anul. Eu nu m-am gândit la aşa ceva până acum, am mult de lucru. Mai degrabă aş putea candida pentru Parlament.”, a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești – Se aranjează cărțile pentru un nou viceprimar ?

Evident că nimeni nu îl crede. Ionică nu doar că s-a gândit, ci vrea imperativ să candideze anul viitor pentru postul de primar al municipiului Pitești. Candidatura pentru Parlament este pur și simplu o „vrăjeală”. Având în vedere și faptul că Tudor Pendiuc este terminat politic din cauza dosarului penal de corupție instrumentat de DNA, lui Cornel Ionică îi mai rămâne doar să-și elimine concurenții din PSD pentru a obține mult râvnita calitate de candidat pentru funcția de primar.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90