Donaris 930 x 122

ionica

E „VRĂJEALĂ”! IONICĂ: NU EXCLUD O CANDIDATURĂ PENTRU PARLAMENT

Viceprimarul Cornel Ionică a anunţat astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a PSD Argeş, că nu exclude să candideze pentru Parlament în 2016.

Citiți și: Protestatarii #rezist, protest în Parlament!

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de primar al Piteștiului în condiţiile în care Tudor Pendiuc se află în continuare în arest preventiv, Ionică a spus că nu s-a gândit la o asemenea posibilitate deoarece încă mai speră ca edilul-şef să revină pe post.

„Candidatura la Primăria Piteşti va reprezenta o decizie a PSD Piteşti, care va fi anunţată, cel mai probabil, la anul. Eu nu m-am gândit la aşa ceva până acum, am mult de lucru. Mai degrabă aş putea candida pentru Parlament.”, a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Tudosoiu, unul dintre viceprimari în ochii piteștenilor

Evident că nimeni nu îl crede. Ionică nu doar că s-a gândit, ci vrea imperativ să candideze anul viitor pentru postul de primar al municipiului Pitești. Candidatura pentru Parlament este pur și simplu o „vrăjeală”. Având în vedere și faptul că Tudor Pendiuc este terminat politic din cauza dosarului penal de corupție instrumentat de DNA, lui Cornel Ionică îi mai rămâne doar să-și elimine concurenții din PSD pentru a obține mult râvnita calitate de candidat pentru funcția de primar.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441