New Profesional Consult 930 x 122

crin

ANDREI_GEREA_SI_CRIN_ANTONESCU

ZI-LE, DOMNU’ CRIN! IATĂ DE CE L-A DAT AFARĂ DIN GUVERN PE GEREA!

După ce zile la rând nu a oferit niciun argument pertinent pentru schimbarea unor miniștri PNL, în sfârșit astăzi Crin Antonescu și-a călcat pe inimă și a deconspirat motivul care l-a făcut să-i „zboare” din Guvern pe respectivii, printre ei numărându-se și deputatul de Pitești Andrei Gerea.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

Ei bine, pe Crin l-a supărat faptul că Gerea și ceilalți ar fi devenit, vezi Doamne!, executanți ai premierului Victor Ponta, uitând că reprezintă în Guvern Partidul Național Liberal.

„Ceea ce noi am făcut e simplu: am vrut să ne schimbăm nişte miniştri şi ne-am schimbat nişte miniştri, pentru că un ministru nu poate fi doar un executant al dispoziţiilor primului-ministru, pentru că nu e un funcţionar. Un ministru în orice guvern, şi mai ales într-un guvern de coaliţie, este un generator şi un gestionar de politici publice, este un vector de voinţă politică. Din cauză că unii miniştri ai noştri au început să se comporte, mai curând, ca nişte funcţionari executanţi ai ordinelor primului-ministru decât ca nişte reprezentanţi ai PNL, ca nişte generatori de politici publice şi vectori de voinţă politică, i-am schimbat. Sunt colegii noştri, nimeni nu crede, eu în niciun caz, toate prostiile vorbite pe seama lor. Nu e vorba de trădări, ci e vorba, pur şi simplu, că la un moment dat ai nevoie de altceva. Şi am venit cu oameni despre care avem speranţa că într-o mai mare măsură vor fi ceea ce noi credem că va fi nevoie pentru Guvern şi pentru PNL. De aici a început toată bătălia”, a afirmat Crin Antonescu, citat de Mediafax, la Conferința Teritorială a PNL Hunedoara.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3