930 pe 122 COSTACHE

agresiune sexuală

Polițistă agresată sexual!

Polițistă agresată sexual!

Citiți și: Pitești. Acest bărbat este periculos! Gestul făcut în scara unui bloc

Sindicatul Europol pretinde că o polițistă de la Transporturi a fost agresată sexual în Gara de Nord București.

„Colega noastră din structurile Poliției judiciare ale Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în ținută de serviciu, a fost pipăită de un individ care se apropiase din spate.

Citiți și: Argeș. A luat-o cu forța și a sechestrat-o! Ce s-a întâmplat e scenariu de film

Chiar dacă s-a aflat în stare de șoc, polițista a efectuat demersurile în vederea reținerii bărbatului până la sosirea colegilor ei. Astfel, și-a declinat calitatea, prezentând legitimația de serviciu, și i-a comunicat că acțiunea sa reprezintă infracțiune.

Bărbatul în cauză, după ce a auzit că este polițistă, a recurs imediat la amenințări și injurii, cerându-i să nu cheme pe nimeni la fața locului deoarece în caz contrar o va agresa.

Până la sosirea în sprijin a celorlate forțe de ordine publică, individul a aruncat cu un rucsac către colega noastră și în repetate rânduri s-a îndreptat amenințător către aceasta, ridicându-și mânecile bluzei cu care era îmbrăcat, cu scopul vădit de a o intimida și de a o determina să renunțe la solicitarea sprijinului din partea colegilor săi.

La acest moment înțelegem că bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare, cu toate că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj”, transmite Europol.

Agresiunea ar fi avut loc în urmă cu câteva zile.

Foto: Sindicatul Europol

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache