SMART KIDS 930X122

politia arges

Poliţiştii argeşeni desfăşoară o amplă campanie pentru prevenirea înşelătoriilor de sărbători

Poliţiştii argeşeni desfăşoară o amplă campanie pentru prevenirea înşelătoriilor de sărbători.

Citiți și: Argeș: Tineri și neliniștiți, mergeau cu viteze amețitoare

Îndemnul polițiștilor de la ,,prevenire” a fost adresat ieri persoanelor aflate în mai multe centre comerciale din Municipiul Pitești, având în vedere apropierea de perioada sărbătorilor pascale.
În acest context, au fost purtate și discuții cu privire la compărăturile în aglomerație, dar și cu privire la înșelăciunile prin nesocotirea încrederii, însușirea pe nedrept de bunuri și tentativele de phishing.

În ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității Argeș au desfășurat o acțiune de informare a cetățenilor, în centre comerciale de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Argeș: Cei mai „talentați” șoferi prinși mergând cu 120km/oră, respectiv 148km/oră

Polițiștii au purtat discuții cu cetățenii aflați la două centre comerciale și în două supermarketuri, lăsând și pliante cu conținut preventiv, astfel încercând să transmită argeșenilor semnificația zicalelor ,,Paza bună trece primejdia rea!”, precum și ,,Ceea ce sună prea frumos ca să fie adevărat, chiar așa și este!”.

În perioada următoare, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș, împreună cu structurile de proximitate și cu polițiști ai altor structuri, vor intensifica activitățile informativ – preventive, pentru evitarea înșelăciunilor și furturilor în preajma sărbătorilor pascale.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3