930×122 CAPRA 5

poliția locală pitești

Polițiștii locali au „predat” la o școală din Pitești

În data de 07.01.2022, Poliția Locală a Municipiului Pitești a fost prezentă la Școala Gimnazială Matei Basarab, unde sub coordonarea doamnei director-pofesor Oda Elena, director adjunct profesor Burcea Mădălina, profesor psihopedagog Proca Magda și profesor Stioca Ana Maria, s-au desfășurat activități în cadrul proiectului educațional Combaterea Violenței în Rândul Elevilor.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

 

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

 

Obiectivele acestor discuții au fost combaterea bullingului în rândul elevilor, reducerea vulnerabilității acestora față de violență, abuz, a riscului victimizării, în școală și comunitate.

De asemenea, elevii au luat la cunoștință consecințele capcanelor din mediul online dar și implicarea lor activă pentru a combate astfel de evenimente nedorite din rândul tinerilor și nu numai.

Elevii prezenți la această activitate s-au implicat activ, având un dialog deschis cu reprezentantul Politiei Locale Pitești. Astfel de acțiuni vor urma și în perioada următoare, la mai multe unități de învățământ din oraș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3