New Profesional Consult 930 x 122

poliția locală pitești

Polițiștii Locali chiar amendează șoferii! Numărul este impresionant!

În perioada 01.08.2022 – 22.08.2022, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Astfel, Serviciului Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale a acordat un număr de 485 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 83.680 lei, în deosebi pentru parcarea/ staţionarea neregulamentară a autovehiculelor, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto).

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Potrivit sursei citate, pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 165 sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 31.820 lei .

În perioada 01.08.2022 – 22.08.2022, polițiștii locali au aplicat un număr de 650 sancţiuni contravenţionale.

Poliția Locală nu poate amenda tinerii care își ”ambalează” motoarele

„În urma numeroaselor sesizări pe care instituția noastră le-a primit în ultimul timp cu privire la conducătorii auto care deranjează liniștea publică prin ambalarea motoarelor, folosirea frânei de mănă pentru a întoarce autoturismul (drifturi), sau alte metode menite să afecteze liniștea cetățenilor din mai multe zone ale municipiului Pitești, vă aducem la cunoștință faptul că Poliția Locală nu are competențe pentru a-i sancționa pe aceștia, doar Poliția Națională fiind abilitată să ia măsuri în cauză. Indicat ar fi ca atunci când surprindeți astfel de nereguli, să apelați numărul unic de urgență 112”, declară Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliței Locale Pitești.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Popa Marin spune:

    La fosta Autobaza 4 calatori din Prundu ,parcarea ,dar ,atentie ,,stationarea” se face pe axul drumului ,ingreunand traficul ,care nu este deloc mic.
    Pol Locala stie ,dar permite mutual acest lucru ….dc !?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90