EcoMoto 930×122

interzis biciclete

    Polițiștii locali, cu „ochii cât cepele” pe bicicliștii de pe Strada Mare!

    Începând de ieri, 27 iulie 2021, de când interdicția bicicletelor și trotinetelor electrice în zona centrală pietonală a municipiului Pitești a intrat în vigoare (recitiți subiectul pe larg: AICI) polițiștii locali au supravegheat teritoriul pe parcursul întregii zile, inclusiv seara, ca această măsură să fie respectată de către piteșteni.

    Citiți și: Video – Pitești/Bicicliștii amendați pe Strada Mare pietonală!

    Mai mulți agenți din cadrul Poliției Locale Pitești au patrulat pe Strada Mare, pe tronsonul cuprins între Teatru „Alexandru Davila” și Prefectură.

    În aceste zone au fost montate și semne de restricționare și avertizare.

    Încă din prima zi de restricții, polițiștii locali au aplicat atât avertismente, cât și amenzi celor care nu s-au conformat măsurilor impuse.

    Piteștenii au respectat în mare parte această interdicție, foarte mulți tineri fiind surprinși în zona centrală mergând pe lângă bicicletă sau trotinetă.

    Această măsură a fost impusă exclusiv pentru siguranța pietonilor.

    Tot în prima seară de restricții, în Piața Primăriei am surprins un gest demn de lăudat al unor tineri pentru un polițist local care supraveghea zona la temperaturi caniculare.

    La un moment dat, mai mulți piteșteni s-au apropiat de un agent al poliției locale şi i-au înmânat acestuia o sticlă cu apă rece.

    Mesajul transmis este simplu, România frumoasă se vede în gesturi mici.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Stefan spune:

      Localii nu mai au si ei o amarata de ghereta cu un dozator de apa?
      Nu zic sa stea toata ziua in ghereta dar macar din jumatate in jumatate de ora sa poata bea un cu pahar de apa.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3