Donaris 930 x 122

ipj arges

POLIŢIŞTII LOCALI, LA MÂNA OFIŢERILOR IPJ ARGEŞ

Directorul Poliţiei Locale Piteşti, Nicolae Valerică (foto), a precizat într-un comunicat o serie de aspecte din cauza cărora agenţilor locali li s-au redus numărul de intervenţii din teren. Unul dintre acestea este faptul că sesizările făcute de cetăţeni la Poliţia Locală sunt redirecţionate acum de către dispecerat la secţii ale Poliţiei Municipiului Piteşti.

Citiți și: Imaginile video ale zilei! Oamenii au fost uimiți de ce au văzut

Ofiţerii de serviciu ai secţiilor respective decid dacă trimit sau nu agenţi locali la intervenţie.

„Aflându-ne sub coordonarea operaţională a IPJ Argeş, respectiv Poliţia Municipiului Piteşti, nu mai putem trimite direct prin dispecerat poliţişti locali pentru soluţionarea sesizărilor cetăţenilor, acest lucru realizându-se în ultima perioadă de timp, prin intermediul secţiilor de poliţie în zona cărora se solicită intervenţia si doar prin intermediul ofiţerului de serviciu al acestora. Practic, persoanei care sună la dispeceratul nostru, i se transmite numărul de telefon al secţiei unde cel/cea în cauză solicită intervenţia, urmând ca ofiţerul de serviciu al secţiei respective, să trimită (sau nu) echipajul aparţinând instituţiei noastre la sesizare”, a transmis directorul PLP.

Citiți și: Clipe grele pentru polițiștii locali!

Conducerea Poliţiei Locale spune că acest lucru duce la întârzierea luării unor măsuri pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor antisociale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3