New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIŢIŞTII LOCALI PITEŞTENI, LA VÂNĂTOARE DE TAXIMETRIŞTI-PIRAT

În ultima perioadă Poliţia Locală a municipiului Piteşti a intensificat acţiunile de depistare şi sancţionare a transportatorilor ilegali de persoane care acţionează în special pe Calea Bucureşti.

Citiți și: Pitești. Atenție: Pericol mare în Trivale!

Conform datelor furnizate de instituţie, în ultima săptămână au fost amendaţi 17 şoferi care acostau cetăţenii pentru a le oferi transport, cu maşinile personale, către localităţile limitrofe. În urma acestor acţiuni o parte dintre taximetriştii-pirat s-au mutat pe Calea Drăgăşani, după cum ne-a spus viceprimarul Cornel Ionică. Amenda pentru transport ilegal de persoane este de 1.000 de lei.

În acelaşi interval de timp poliţiştii locali au amendat şi 10 căruţaşi (accesul atelajelor este interzis pe străzile din oraş în timpul săptămânii), 15 taximetrişti cu probleme la avize, 18 persoane care tulburau liniştea şi ordinea publică, precum şi 17 persoane care vindeau produse alimentare perisabile direct pe trotuarele din zona pieţelor. Numărul total al amenzilor date în ultima săptămână a fost de 205, cu o valoare de 44.000 de lei. La dispeceratul Poliţiei Locale (0248.210.230) şi la numărul de telefon 984 („Telefonul cetăţeanului”) au fost înregistrate în intervalul menţionat 129 de sesizări, dintre care doar 2 s-au dovedit a fi alarme false.

Citiți și: Încep înscrierile la creșă! Toate informațiile necesare pentru obținerea unui loc

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3