Donaris 930 x 122

politia arges

Poliţiştii piteşteni s-au „înarmat” cu cadouri pe care le-au dăruit copiilor

Poliţiştii piteşteni s-au „înarmat” cu cadouri pe care le-au dăruit copiilor. De Ziua Internațională a Copilului, oamenii legii au vizitat Centrul de Tip Familial Găvana, din Pitești, unde au dăruit copiilor cadouri.

Citiți și: Activități preventive dedicate elevilor

 

Citiți și: Video: Poliția patrulează pe Trivale

 

„Ne-am mobilizat din timp, iar în cursul lunii mai, polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Pitești au donat sânge, cu scopul de a-i ajuta pe copiii în suferință. Și, pentru că prin natura meseriei, polițiștii cunoșteau anumite cazuri, au decis ca bonurile obținute în urma donării de sânge, să fie folosite tot pentru a aduce o raza de speranță în sufletele unor copii”, au transmis poliţiştii.

 

 

Pe lângă cadourile oferite, aceştia au stat de vorbă cu copiii și le-au dat diverse sfaturi de viață, dezbătând teme precum: prevenirea violenței, prevenirea săvârșirii de fapte antisociale, prevenirea consumului de droguri, siguranța pe internet, regulile de circulaţie şi altele.

Micile gesturi contează, iar polițiștii au văzut bucurie în zâmbetele copiilor.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441