NOR CURIER 930X122

bradu

Pompieri, polițiști, jandarmi, Brigada Antitero și ambulanțe SMURD la Bradu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență căpitan Puică Nicolae al județului Argeș desfășoară în acest moment un amplu exercițiu în localitatea Bradu. La exercițiu vor participa și celelalte instituții cu rol de intervenție în situații de urgență.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

 

Scenariul presupune activarea Planului Roșu în județ ca urmare a unui accident cu victime produs între un microbuz și un ansamblu de transport GPL.

Citiți și: Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

 

ISU Argeș transmite:

„Dinamica situațiilor tactice va începe cu un incendiu de vegetație cu degajare mare de fum care afectează traficul de pe strada Drumul 23 și va conduce la un accident rutier cu victime multiple în care sunt implicate un microbuz și un ansamblu de transport GPL.

 

Acest scenariu va determina activarea Planului Roșu la nivelul județului și suplimentarea intervenției cu forțele și mijloacele necesare.

Cele două situații principale vor avea în planurile secundare descoperirea unui proiectil în zona de manifestare a incendiului și o sesizare de atentat cu bombă, într-o parcare din incinta unui centru comercial aflat în apropiere.

 

Se va testa modul de intervenție și nivelul de comunicare între participanții la acest exercițiu.

 

Activitățile de acest gen sunt esențiale pentru a eficientiza modul de acțiune, dar și de comunicare în cazul unor situații reale.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90