Kaia 930 x 120

bratianu

Povestea Elisei Dumitrache de la „Brătianu”, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Povestea Elisei Dumitrache, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Citiți și: De la „Brătianu”, la medic în UK: Extraordinara ascensiune a lui Vlad Gabriel spre succes

Profesoara de Educație Fizică și Sport de la prestigiosul Colegiu Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, Mirela Petrescu, a făcut un anunț fabulos.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

În perioada 17-19 mai 2024, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah pentru învățământul liceal și profesional, unde eleva Dumitrache Elisa Andreea, din clasa a IX-a G, a obținut un remarcabil loc V.

 

Felicitări, Elisa!

Rezultatul Elizei Dumitrache la această competiție națională este o dovadă a muncii și talentului său.

„Felicitări, Elisa!

Suntem mândri de tine!” a declarat profesoara Mirela Petrescu, exprimându-și entuziasmul și aprecierea față de performanța elevei sale.

Reprezentare internațională/Povestea Elisei Dumitrache, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Elisa Dumitrache va avea onoarea de a reprezenta Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și România la Campionatele Europene Școlare de Șah 2024, care vor avea loc în perioada 30 mai – 8 iunie 2024, la Universitatea din Limerick, Irlanda.

Acesta este un pas important în cariera ei sportivă și o oportunitate de a demonstra abilitățile sale la nivel internațional.

„Să izbândești, Elisa!” este urarea pe care profesoara și colegii i-o transmit, având încredere că va aduce noi succese și va face cinste atât colegiului, cât și țării noastre.

Performanțele Elisei Dumitrache la șah sunt o sursă de mândrie pentru Colegiul Național „Ion C. Brătianu” și un exemplu pentru toți elevii.

Participarea ei la competițiile internaționale demonstrează nivelul înalt de educație și antrenament oferit de prestigiosul colegiu piteștean.

Felicitări încă o dată, Elisa, și mult succes în Irlanda!

Povestea Elisei Dumitrache, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90