930 x122 grota rece

mătură

POZA ZILEI! MĂTURĂ MAI CEVA CA-N „HARRY POTTER”!

Mare lucru nu îţi trebuie să faci curat. Chiar şi când nu ai o mătură, te poţi descurca!
O demonstrează din plin un muncitor care făcea azi curat de zor în parcul Trivale cu o mătură improvizată! Omul a pus mâna pe câteva crengi, le-a „închegat” şi le-a pus o coadă, după care s-a apucat să măture ca şi cum aşa se face treaba zi de zi. Motivul? Mătura „din dotare” nu putea fi folosită, atât era de distrusă.
Noi am văzut frunze şi în intersecţii, semnalizând gropi. Dar în mod sigur o mătură este mai ieftină decât echipamente de semnalizare a pericolelor din trafic.
Sau cine ştie? Poate municipalitatea lucrează la un film cu „Harry Potter” iar „vrăjitorii” care fac curat pe domeniul public sunt dotaţi cu „mături” speciale. Serios vorbind, nu e de mirare că e uneori atâta mizerie în parc, din moment ce nici măcar o amărâtă de mătură nu au la dispoziţie lucrătorii!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90