Donaris 930 x 122

lucrari

ORIBIL! NĂMOL CA PE CÂMP LA PODUL VIILOR

Zona Podul Viilor din Piteşti arată ca un veritabil câmp de la ţară în urma lucrărilor de construire a pasajului rutier aerian şi a precipitaţiilor din ultima perioadă.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Strada este acoperită cu nămol. Piteștenii care merg pe jos către centrul comercial de peste râul Argeş ajung acolo murdari din cap până la picioare. Muncitorii se mişcă anevoios, investiţia fiind abia în stadiul de pregătire a turnării pilonilor de susţinere a pasajului. Firmele care asigură construirea pasajului nu iau, însă, nicio măsură pentru a curăţa zona, astfel încât aceasta arată de-a dreptul oribil.

Amintim că pasajul rutier aerian va face legătura între străzile Costache Negri şi Depozitelor, pentru fluidizarea traficului. Pasajul este construit cu bani europeni, termenul final de execuţie fiind toamna anului viitor.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3