Donaris 930 x 122

consiliul judetean

Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Consiliul Județean Argeș a fost dotat cu un defibrilator extern.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

Aparatul care poate fi utilizat pentru a acorda primul ajutor în caz de necesitate a fost achiziționat de Asociața „Leul Albastru”.

În cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Argeș.

Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Tot în cadrul proiectului intitulat „Eroii Argeșului”, elevi și cadre didactice de la două instituții de învățământ din județ – Liceul „Astra” și Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu” Pitești – au primit informații despre cum să acționeze în caz de urgențe medicale.

„Leul Albastru” este un ONG care activează în județul Argeș și care are ca scop incluziunea socială a persoanelor vulnerabile.

În anul 2023, Consiliul Județean Argeș a acordat finanțări nerambursabile de la bugetul local al județului Argeș, pentru activităţi nonprofit de interes general, conform Legii 350/2005.

Proiectul Fundației „Leul Albastru” – „Eroii Argeșului” se numără printre proiectele finanțate pentru activități de cultură, tineret, mediu, cu suma de 15.000 lei.

Proiectul a avut drept obiective:

creșterea nivelului de competențe de acordare a primului ajutor, (first-reponders) și de auto-ajutorare (self-help) în situații de urgență,

creșterea accesului persoanelor din județul Argeș la servicii de sănătate în situații de urgență, prin furnizarea de cursuri de prim ajutor,

realizarea unei campanii de informare și conștientizare în rândul tinerilor – la nivelul liceelor din județul Argeș, cu privire la ocrotirea sănătății și acordarea primului ajutor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Partidul - Viza Australia spune:

    credeam ca au adus aparatura de top , asistente noi , doctori fara buzunare , ce gluma.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3