New Profesional Consult 930 x 122

mamografii

Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!Medic nou la Spitalul Orășenesc Mioveni!

Citiți și: Un nou director la Spitalul din Mioveni

Începând din martie, cea mai modernă tehnică de screening și diagnostic a cancerului de sân va fi disponibilă la Spitalul Mioveni.

Aceasta va fi efectuată de dr. Ecaterina Neguț, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală.

Citiți și: Medic de mare clasă la Spitalul din Mioveni: Adina Constantin

Menționăm că aceasta este o premieră la nivelul județului, întrucât până la acest moment nu există niciun mamograf la un alt spital de stat din Argeș.

Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

De asemenea, dr. Ecaterina Neguț va efectua ecografii mamare și axilare.

Momografiile și ecografiile se vor realiza contra cost.

Tarifele pentru aceste investigații se pot cosulta aici: https://spitalmioveni.ro/index.php/lista-tarife-spital-din-01-07-2021/

,,Începând din această lună, mamografia digitală cu tomosinteză sau mamografia 3D, cea mai modernă tehnică de screening și de diagnostic a cancerului de sân, este disponibilă la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Această investigație radiologică va fi efectuată de către dr. Ecaterina Neguț, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală.

Dr. Ecaterina Neguț este argeșeancă, are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu, iar rezidențiatul și l-a făcut la Spitalul Clinic Colțea.
Cu supraspecializare în senologie imagistică a patologiilor pelvine și ale tubului digestiv (Universitatea din Strasbourg și Paris APHP), dr. Neguț este în măsură să ofere un diagnostic precis pentru fiecare pacient în parte.

Experiența profesională i se regăsește într-un portofoliu vast, care include centre universitare internaționale – CHU STRASBOURG , Spitalul Civil (2014), Centrul de la Versailles, Spital André Mignon (2016), CHU NORD RÉUNION( 2015 și 2017), APHP Paris, Spitalul Bichat Claude- Bernard (2015/2016), precum și clinici din țara ca: Muntenia Hospital, Clinica “Elda”, Clinica “Solomed”, Clinica “Regina Maria”, Clinica “Luca Medicover” și Centrul de Radiologie și Imagistică “SANTE” din Pitești.
A fost consultant în mai multe clinici importante din Franta: Saverne, Molsheim și Bischwiller.

Reamintim că screening-ul mamar reprezintă o metodă de investigare imagistică a sânilor pentru depistarea precoce a cancerului, înainte de apariția simptomelor sau de identificarea unui nodul palpabil.

Aparatul folosit la Spitalul Orășenesc Mioveni este unul de ultimă generație și permite, prin folosirea unei tehnici 3D cu tomosinteză, obținerea unor imagini de o calitate superioară.”, transmite conducerea Spitalului Mioveni.

Detalii și programări la telefon 0372.791.212.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Valentina spune:

    Dacă doctora asta n-a făcut purici pe nicăieri prin Franța, eu am oarece îndoieli în ceea ce o privește…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90