Donaris 930 x 122

auchan

Premieră la Auchan! Nu s-a mai văzut așa ceva în România

Premieră la Auchan! Nu s-a mai văzut așa ceva în România

Citiți și: Alertă alimentară la Auchan (și) în Pitești! Nu consumați așa ceva!

Apare primul magazin complet automatizat din România! Potrivit economica.net, acesta va fi introdus pe piața de la noi de retailerul francez Auchan, începând de luna viitoare.

Conceptul se numește Auchan GO.

Citiți și: Ce se va întâmpla la Auchan nici nu visați!

Clienții doar vor intra în magazin și își vor lua produsele, fără să mai fie nevoie să le scaneze sau să plătească la casă.

Acest lucru va fi posibil printr-o aplicație dedicată, la care clientul trebuie să atașeze un card bancar valid și printr-un sistem complex de camere și senzori, notează sursa citată.

Camerele vor surprinde mișcările clienților, pe care ulterior le vor converti în vectori pentru a identifica când ridică sau pun jos un produs.

Primul magazin complet automatizat din România va funcționa la parterul unei clădiri de birouri din cartierul Pipera.

Retailerul a lansat deja în Google Play și App Store aplicația Auchan Go, aplicație pe care clientul trebuie să o folosească pentru a putea face cumpărături din acest magazin. Primul pas este crearea unui cont, prin introducerea numărului de telefon și a datei de naștere.

Important de precizat este faptul că această aplicație este diferită de aplicația Auchan obișnuită.

Magazinul este dedicat persoanelor de peste 18 ani.

Foto descriptiv: arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90