EcoMoto 930×122

colegiul bratianu

PREMIERĂ LA COLEGIUL ”BRĂTIANU”

Premieră la Colegiul ”Brătianu”. Din toamna anului școlar 2019-2020, Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești va adopta învățământul gimnazial (clasa a V-a), potrivit unui anunț făcut de reprezentanții instituției de învățământ.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Persoanale interesate sunt invitate să își înscrie copiii în perioada 3-13 iunie 2019 (între orele 10 și 18) în amfiteatrul colegiului.

Proba de selecție a viitorilor elevi se va desfășura pe 15 iunie, de la ora 9, la sediul Colegiului Național ”Brătianu”, în cazul în care numărul de candidați este mai mare decât maximul aprobat al clasei.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Afișarea rezultatelor va avea loc tot pe 15 iunie, iar depunerea eventualelor contestații se va face în aceeași zi, în amfiteatrul unității școlare. ”Afișarea rezultatelor finale ale probei de selecție pentru clasa a V-a se va face pe 15 iunie, până la ora 21”, potrivit sursei citate.

Pentru amănunte despre documentele necesare înscrierii, click pe imagine:

Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul instituției de învățământ, www.colegiulbratianu.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90