930×122 CAPRA 5

bani

Premii de până la 20.000 de lei pentru elevii olimpici

Elevii care participă la competiții școlare desfășurate la nivel mondial, la nivel european sau regional, vor primi stimulente de până la 20.000 de lei. Asta prevede un proiect de hotărâre de guvern discutat, miercuri, în ședință de guvern, potrivit edupedu.ro

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

La etapa națională sunt prevăzute premii începând de la 300 de lei pentru mențiune, până la 1000 de lei pentru premiul I.

De asemenea, și elevii care fac parte din echipa premiată la etapa națională a unei competiții școlare vor primi 600 de lei, potrivit aceleiași surse.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

La etapa internațională a competițiilor școlare, categoria I, desfășurate la nivel mondial, sunt prevăzute premii începând de la 6.000 lei pentru mențiune, până la 20.000 lei pentru premiul I/ medalie de aur cu punctaj absolut.

Aceiași sumă va fi acordată și școlilor unde acești elevi învață. Este vorba despre școlile care au contribuit la formarea elevilor care reușesc să obțină medalie de aur cu punctaj absolut.

De asemenea, premii atractive sunt prevăzute și la etapa internațională a competițiilor școlare, categoria a II-a, desfășurate la nivel european sau regional.

Premiile încep de la 3.500 lei pentru mențiune și ajung până la 7.500 lei pentru premiul I / medalie de aur.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: impact.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90