NOR CURIER 930X122

bebelus mort la botez

Preotul din Suceava, acuzat că a provocat decesul unui bebeluș, e nevinovat

La începutul anului 2021, cazul tragic al bebelușului care a intrat în stop cardio-respirator, în timpul ritualului de botez și ulterior a murit, a provocat numeroase reacții, în spațiul public, cu privire la procedura din timpul botezului.

Citiți și: Tragedia de la Suceava ni se poate întâmpla chiar și nouă!

Astăzi, medicii legiști din Suceava au definitivat raportul privind cauza decesului bebelușului, în vârstă de doar șase săptămâni. Conform raportului legiștilor, decesul bebelușului nu a fost provocat de procedura din biserică, ci în urma unei probleme cardio-respiratorii acute consecutivă sindromului de detresă respiratorie acută instalat pe fondul pneumoniei interstițiale, complicată în evoluție cu bronhopneumonie severă la un nou născut prematur și nevaccinat.

La momentul acela, procurorii au început urmărirea penală împotriva preotului care a săvârșit slujba botezului.

Prima concluzie emisă de legiști a fost că bebelușul ar fi murit în urma lichidului aspirat în plămâni.

Conform Digi24, familia copilului mort a anunțat că va contesta acest raport medico-legal și că va înainta și plângere penală față de cele două cadre medicale care îl semnează.

Foto descriptiv

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Pochii sunt nevinovați chiar și atunci când apasă pe clanța ușii chiar dacă nu sună la ușă în prealabil, pur și simplu intră cu japca peste tine în casă să ceară bani!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3