930×122 CAPRA 5

cod

PRIMA ZĂPADĂ ÎN PITEŞTI. A FOST EMIS UN NOU COD GALBEN DE NINSORI!

Iarna şi-a intrat în drepturi în zona Piteştiului chiar de 1 decembrie, atunci când şi debutează din punct de vedere calendaristic.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Încă de la primele ore, angajaţii Administraţiei Domeniului Public au intervenit şi au pus material antiderapant pe străzile principale, dar cele secundare nu au fost curăţate. Nici trotuarele nu au fost curăţate, dar este drept că nici stratul de zăpadă nu a fost unul consistent.

În zona centrală, însă, Strada Mare a fost curăţată şi s-a putut circula normal, dar trecătorii au putut să admire şi un joc de lumini demn de un basm: lămpile de iluminat public au fost aprinse în plină zi. Explicaţia este aceea că s-au făcut teste pentru momentul oficial al aprinderii iluminatului public ornamental programat pentru această seară, la ora 18.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

La ora 14 a intrat astăzi în vigoare o nouă avertizare meteo cu Cod Galben de ninsori, vânt şi chiar ploi, pe alocuri. Aceasta este valabilă până mâine, la ora 22, fiind de aşteptat ca stratul de zăpadă deja depus să se mărească.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90