930×122 CAPRA 5

trecere pietoni calea dragasani

Primăria Pitești face trecere de pietoni special pentru Penny Market

Primăria Pitești face trecere de pietoni pentru Penny Market.

Primăria orașului, prin Administrația Domeniului Public Pitești, a început azi lucrările de amenajare a unei noi treceri de pietoni în municipiu.

Investiția pare de neînțeles, date fiind condițiile de trafic. Trecerea de pietoni face legătura, practic, între parcarea supermarketului Penny, de pe Calea Drăgășani și…o casă!

Spunem acest lucru deoarece, după cum se poate vedea și din imaginile video, pe o parte a străzii (spre Pitești) nu este trotuar, iar pe cealaltă este un trotuar atât de îngust, încât cu greu poate fi numit trotuar.

 

 

Mai este o problemă: strada are patru benzi – câte două pe sens, fapt care îi determină pe șoferi să circule cu viteză mai mare decât în alte zone ale orașului. Astfel, riscul de producere a accidentelor rutiere grave este crescut!

Pentru a preîntâmpina eventualele accidente care se pot produce în zonă, Primăria Pitești trebuie să ia în calcul ori montarea de semafoare, ori realizarea acelor dâmburi pe asfalt, înainte de ”zebră”, pentru a tempera viteza șoferilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion spune:

    Ba …..,primare mai e o trecere la 100 m !!!!

  • Gabriel spune:

    Dacă face de ce face ,daca nu face de ce nu face!!!!!! Felicitări domnule primar si la mai multe!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90