NOR CURIER 930X122

sens giratoriu

Primăria Pitești investește peste 170.000 € în sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal

Joi, 30 septembrie, în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești se va vota aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții „Amenajare sens giratoriu Calea Craiovei – zona Târg Săptămânal”.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Conform proiectului de hotărâre, aflat la punctul 24 pe ordinea de zi, valoarea totală estimată realizării investiției este de 847.812,18 lei TVA inclus, adică aproximativ 171.275 euro ( la un curs de 1 euro = 4,95 lei), din care 683.926,70 lei TVA inclus reprezintă cheltuieli construcții – montaj.

Finanțarea obiectivului se va face din sume alocate exclusiv de la bugetul local.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

Reamintim că, în luna martie, Primăria Pitești a anunțat că a depus la Agenția pentru Protecția Mediului cererea pentru obținerea acordului de mediu în vederea realizării investiției de lărgire a Căii Craiovei, în zona Târgului Săptămânal, unde urmează să fie amenajat sensul giratoriu. Detalii despre subiect, AICI – Anunț important privind sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal. 

Viitorul sens giratoriu urmează să ajute la fluidizarea traficului rutier la ieșirea din Pitești spre Craiova și spre Bradu.

Consultă întreg Proiectul de Hotărâre: AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Clevetici spune:

    Pe cand largirea str. Prelungirea Craiovei pana la sensul giratoriu din Albota (intersectia cu ocolitoarea Vama Pitesti – Albota)?

  • Adi spune:

    Deci sa inteleg in mijlocul intersectiei v a rasari o mare vila dar cu construita in pamant ca nu mi explic pretul ,probabil pamantul o sa fie adus de pe muntele athos pietricele nestemate, floricele care infloresc iarna . ok dar pana la urma e un sens giratoriu nu te apuci sa l faci muzeu sa l vizitezi.

  • Cetatean spune:

    Cred ca au încercat cu unul provizoriu (baluștri plastic) acum câțiva ani si circulația s-a blocat complet.
    Minte scurtă, memorie ioc.

  • Alin spune:

    Au încercat în intersecția de la fostul renel

  • ubicus spune:

    il fac eu cu 2.000 de euro.

  • Bogdan spune:

    Pe langa un wc de o suta si ceva de mii de euro merge si un giratoriu de 170 de mii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90