930 x122 grota rece

coronavirus

PRIMĂRIILE DIN ARGEȘ POT AMENAJA TEMPORAR PIEȚE PENTRU APROVIZIONAREA DE PAȘTE

Instituția Prefectului informează că autoritățile locale din Argeș pot amenaja în perioada 14-18 aprilie 2020, la cerere, spații speciale destinate producătorilor agricoli, pentru a-i ajuta pe consumatori să-și facă aprovizionarea înaintea sărbătorilor de Paște.

Citiți și: Anunț important privind sărbătorile pascale!

„Legume, fructe și produse de sezon vor putea fi achiziționate în respectivele piețe, însă doar cu respectarea condițiilor impuse de ordonanțele militare cu privire la distanțarea socială. Astfel, organizatorii vor lua toate măsurile necesare pentru evitarea aglomerației”, precizează sursa citată.

De asemenea, Instituția Prefectului reamintește că, potrivit articolului 3 din ordonanța militară nr 8, pieţele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgenţă, strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligaţia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. 

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90