EcoMoto 930×122

albota

Primarul de la Albota „deconspiră” o femeie, enervat de criticile acesteia: „Doamna are dosar penal”

Primarul Ion Dumitru de la Albota, recunoscut pentru gura slobodă pe care o are, nu se dezminte. Zilele trecute a intervenit într-o discuţie pe Facebook, în urma sesizării cu privire la un eveniment rutier care s-ar fi petrecut pe raza localităţii pe care o administrează.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Postarea de la care a plecat discuţia (FOTO)

În continuare, mai multe persoane solicită detalii şi comentează ulterior situaţia, afirmând că în zona respectivă sunt abandonate în mod frecvent animale. Altcineva spune că ar fi indicat ca în zona unde a avut loc accidentul să fie puse limitatoare de viteză.

Citiți și: Pitești. Mai multe zile cu transporturi speciale

Comentariul care l-a stârnit pe primar este însă altul, cităm: „În Mareș asta este veșnica problemă, nimeni nu vede nimeni nu aude… și nu numai că trec cu viteză, dar circulă și beți la volan… ne este frică să mai lăsăm copiii să se joace pe stradă și ne este și nouă frică să mai ieșim până la magazin… sperăm totuși ca într-o zi să se facă ceva… nu doar când se apropie alegerile și atunci să se facă treabă de mântuială”.

Replica primarului Ion Dumitru, comentariu public: „Două doamne <distinse> din Mareş se întrec în acuze la adresa primarului, poliţiei, șoferilor, consătenilor – a tot ce mișcă! Nu am avut onoarea să le cunosc, dar din ce m-au informat vecinii nicio pierdere! Urmează să vedem cum rezolvăm problema ca una din cele două doamne, nu va mai urmări pasiv situația! Mai ușor este cu doamna ****** are dosar penal pentru furt, noi îi dorim să se salveze! Pentru o informare corectă, poliția are cunoștință, eu voi monta opritori, vicele va lua cățeii! Să fii fericita ***** !”.

 

 

În urma acestui comentariu, am fost sesizaţi pe adresa redacţiei ePiteşti cu privire la vocabularul inadecvat folosit de primarul Ion Dumitru. Menţionăm că ePiteşti a cenzurat numele persoanei despre care primarul Ion Dumitru a afirmat că „are dosar penal pentru furt” şi i-a divulgat numele de familie, întrucât contravine regulilor GDPR.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90