NOR CURIER 930X122

conferință de presă

Primarul din Bradu, Dan Stroe, decizie radicală privind echipa de fotbal

Primarul din Bradu, Dan Stroe, decizie radicală privind echipa de fotbal.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Se pare că anumiți jucători din cadrul echipei sunt cercetați de către Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal.

Aceștia ar deține conturi de pariuri sportive, unde mizau pe meciuri naționale și internaționale.

Citiți și: 140 de mii de € pentru viitorul copiilor: Pc-uri, table digitale, laptopuri

În acest sens, primarul comunei Bradu, Dan Stroe și Nae Ionuț, directorul clubului sportiv, au făcut astăzi o conferință de presă prin care anunță retragerea echipei din Liga a treia, menționând că nu tolerează astfel de practici.

Dan Stroe, primar Bradu și Nae Ionuț, director CS Bradu

Dan Stroe, primar Bradu și Nae Ionuț, director CS Bradu

Edilul atrage atenția asupra faptului că jucătorii știau încă de la semnarea contractului că nu trebuie să aibă aceste conturi.

Dan Stroe, primar Bradu, decizie drastică pentru echipa de fotbal a localității

Chiar dacă jucătorii nu ar fi pariat pe propria echipă, Dan Stroe rămâne ferm în decizia drastică, indiferent de sancțiunile Federației, care ar putea fi altele decât excluderea echipei din Liga a treia.

Astfel, echipa Real Bradu nu se va mai înscrie la Liga a treia din următorul sezon.

Primarul declară, în cadrul conferinței, că este afectat de situație, mai ales că acesta a pus cu greu bazele clubului, odată cu numirea sa în funcție.

Iată câteva declarații ale acestora din conferința de presă, de astăzi:

Dan Stroe, primar Bradu – Argeș:

,,Am avut încredere și mi-am dorit ca această echipă să fie printre echipele bine văzute din campionat.

Nu știu, îmi pare rău! Cred că este și ceva din partea Federației. Cred că am încurcat anumite echipe, probabil nu trebuia să ajungem noi în play-off. Sunt sigur că am fost vânați!”, declară edilul.

Directorul Clubului Sportiv transmite că va exista, în continuare, activitate la secția de fotbal, indiferent de situația dată.

,,Vom avea echipă în Liga a cincea, care deja este înscrisă în Campionat. Vom continua cu aceasta și, în plus, cu secțiile de copii și juniori.”

Reamintim că Real Bradu a terminat pe locul al patrulea în sezonul competiţional 2022-2023 al Ligii a treia, care este o divizie fotbalistică a Federației Române de Fotbal.

În ultima rundă a Ligii a treia, echipa a cedat cu 1-3 în faţa celor de la SC Popeşti Leordeni, se arată pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Real Bradu.

Toată conferința de presă, de astăzi, o puteți urmări, AICI:

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90