EcoMoto 930×122

primar vladesti

Primarul din Vlădeşti, trimis în judecată pentru transport ilegal de materiale lemnoase

Cristian Dică Hristu, primarul de la Vlădeşti, a fost trimis în judecată pentru fapta petrecută în toamna anului trecut, când a fost depistat cu un transport ilegal de lemne (detalii, AICI).

Citiți și: VIDEO: PRIMAR CU DOSAR PENAL PENTRU TRANSPORT ILEGAL DE LEMNE. NEREGULI ŞI LA FIRMA DE FAMILIE

„Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transportul materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport”, anunţă IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 octombrie 2020, primarul D, din Vlădești, transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Da,ce exemplu de lider al comunei poate sa dea acest om!.
    În loc sa respecte legea el o încalcă!
    Rusine sa avem astfel de oameni care ne conduc!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90