930 x122 grota rece

cristian gentea

Primarul, dur cu Locala! Directorul s-a strâmbat tot!

Primarul, dur cu Locala! Directorul s-a strâmbat tot!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

În ședința extraordinară de astăzi au fost aduse în atenția consilierilor locali plângerea prealabilă formulată de reprezentații Poliției Locale Pitești împotriva a două hotărâri prin care se modifică organigrama și regulamentul de funcționare a instituției, dar și răspunsul municipalității.

Cristian Gentea, edilul orașului, a făcut precizări în ședință pe marginea subiectului. Și, totodată, a promis că va veni în curând cu lămuriri pe larg.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Pentru a înțelege mai bine contextul, vă invităm să (re)citiți acest material: Exclusiv! Război total! Poliția Locală amenință Primăria cu judecata. 

Ce a spus primarul

Printre altele, că: „Ceea ce se întâmplă acum cu această plângere, nu este altceva decât o încercare de obstrucționare a activității. De tergiversare… E deranj mare că, prin hotărârea pe care ați dat-o,  sunt scoși mai mulți polițiști locali în stradă.

Se încearcă să se impună șefi la noile servicii oameni care nu au studiile respective. S-au făcut și de râs pentru că a venit răspunsul de la ANFP și spune clar că, neavând studiile respective se resping aceste numiri.

Și o să vin în perioada următoare cu o informare ca să vă explic exact ce se întâmplă la Poliția Locală. Această situație nu mai poate fi tolerată”, le-a spus primarul Cristian Gentea consilierilor locali.

Șerbănoiu, de acord cu primarul Gentea

„Din păcate suntem nevoiți să răspundem la o plângere care nu are bază legală. Din câte înțeleg, nimeni nu s-a plâng. Cineva s-a autosesizat și a vrut exact ce spuneți dumneavoastră, să tergiverseze. (…)

Ba mai mult, eu vă rog să insistați, să scoatem și mai mulți polițiști locali în stradă (!!! vezi video de mai jos). Asta v-am cerut încă de la începutul mandatului”, i-a spus consilierul PNL Răzvan Șerbănoiu lui Cristian Gentea.

Și când a fost vorba de organigramă s-au făcut pași în acest sens, cred că ați fost de acord… Poate nu suficienți”, a replicat edilul piteștean.

Discuția a continuat și cu intervenția consilierului USR Mihai Mihăilescu. Iar concluzia este simplă: consilierii locali, cel puțin din ce s-a văzut în ședință, sunt perfect de acord că era nevoie de schimbări la Poliția Locală.

Primarul, dur cu Locala! Directorul s-a strâmbat tot!

Ce nu s-a văzut cu exactitate – sau poate nu au văzut toți – a fost reacția directorul adjunct de la Poliția Locală – Ion Ciurescu. Vizibil deranjat, chiar uimit de faptul că aleșii locali vor mai mulți polițisti în stradă.

Ceva de neimaginat – s-ar putea citi pe chipul lui Cirescu, directorul adjunct fiind fețe-fețe în timpul discuțiilor referitoare la situația insituției în fruntea căreia se află.

ePitești a surprins în exclusivitate imaginile. Și vi le prezentăm mai jos, alături de declarațiile primarului Cristian Gentea, dar și a consilierilor locali:

 

Informații cu privire la modificările aduse în Poliția Locală Pitești puteți afla și AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • pitestean spune:

    Suntem in plina iarna, trebuie sa ne protejam,asa procedeaza si „localii”ii mai vedem prin centrele primariei,unde se incaseaza banii cetatenilor, de aici primesc si ‘mnealor prapadita de leafa.Prin piete orasului,treba este sub control,ba mai mult s-a hotarat si inchiderea closetelor publice,pentru a nu mai fi vandalizate,pot fi accesate numai de catre comerciantii pietelor,oameni educati.Deci este bine,pe strazi liniste,politia locala vegeteaza sa incolteasca in primavara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3