930×122 CAPRA 5

centrul comercial

Primarul, furios: NU am dat aviz pentru șantierul care blochează traficul!

Primarul Gentea: NU am dat aviz pentru șantierul care blochează traficul!

Citiți și: Când se termină coșmarul din Nord?! Anunț important, de ultim moment

Trafic infernal în Pitești: Lucrările majore blochează orașul

Publicația ePitesti.ro a informat astăzi opinia publică despre situația critică a traficului din nordul orașului Pitești.

Citiți și: Semafoarele din Pitești: Sincronizate, dar încă nu inteligente

Iată ce am scris mai devreme: „Piteștiul BLOCAT, efectiv! Așa ceva nici în filme nu vezi!”

După publicarea acestui material, primarul orașului Pitești, Cristian Gentea, a transmis o informare de ultim moment:

„Am aflat cu surprindere că în zona de nord a orașului, în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, se desfășoară lucrări pe zona carosabilă!

NU am dat niciun aviz, NU am știut că se deschide astăzi un șantier care obstrucționează grav traficul!

Constructorul a prezentat un aviz de la Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier, însă nu sunt de acord cu modul de lucru

Nu sunt de acord nici cu perioada lungă de disconfort major în circulația rutieră urbană, prin urmare, mâine dimineață la prima oră am convocat o ședință de urgență pentru găsirea unei soluții acceptabile!

Îmi pare rău pentru situația fără precedent și promit că vom lua măsurile necesare.”

Totodată, primarul face public avizul:

„Investitorul S7 Pitești Property, în parteneriat cu Mitiska REIM, execută lucrări în sensul giratoriu din zona de nord a municipiului – Shopping Park Pitești.

Lucrările presupun racordarea viitorului amplasament la Bulevardul Nicolae Bălcescu, cu modificarea geometriei zonale, refacerea instalațiilor de iluminat stradal și internet, canalizare pluvială, amplasarea stației de autobuz, trasarea trotuarelor și amenajarea peisagistică.

Până în acest moment, domeniul public a fost afectat în mică măsură; însă, pentru finalizarea lucrărilor, va fi instituită o serie de restricții asupra traficului rutier. Acestea au fost aprobate și avizate de Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier – Aviz nr. 2017808/26.02.2025 pentru perioada 26.03.2024 – 15.05.2025 și 2019438/07.06.2024 pentru perioada 15.05.2024 – 30.06.2024.

Pentru minimalizarea impactului negativ asupra participanților la trafic, constructorul încearcă finalizarea lucrărilor până în data de 18.06.2024.

Proiectul este benefic pentru Municipiul Pitești. Investitorii și constructorul își cer scuze pentru disconfortul inerent creat!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

7 comentarii

  • Nicolae spune:

    Pentru fluidizarea traficului trebuie facut sens giratoriu la intersecția Dobrogeanu Gherea cu Nicolae Bălcescu nu montate 2 semafoare la 50m unul de celălalt

  • Jurgen spune:

    Ciudata intamplare. Gentea a avizat discret aceasta interventie fara de care aceasta nebunie nu avea cum sa fie o surpriza la 24 de ore dupa alegeri. Le-a spus ca le da binecuvantarea dar ca sa nu-si riste nici votul nici spaga a zis ca va face public un anunt cum ca el nu stie de nimic. Imi este greu sa cred ca utilaje puse in scena cu acordul politiei se facea fara stirea acestui individ. In mod sigur lucrarile vor continua iar cei care l-au votat o sa puna batista pe tambal. Oras plin de oligofreni…

  • pitestean spune:

    mai repede este graba constructorilor de a pune mana pe bani,restul,mai la toamna.
    PS cum este treaba cu avizul …..9438/din 07.06.2024,pentru perioada- 15.05.2024-30.06.2024 ? se da aviz in iunie pentru luna Mai?

  • bula spune:

    pasaje frate nu sensuri giratorii, dar e mai ‘eftin asa si spaga mai consistenta

  • Anonim spune:

    Pai si daca n-ati dat aviz ce inseamna? Ca fara hartia aia de doi lei nu se faceau lucrarile? E nevoie doar de avizul politiei, ca doar nu sunteti proprietarul strazilor din Pitesti, orasul nu e mosia lui Gentea! Si daca va cereau avizul se schimba ceva? Ca uite, desi ati vazut traficul aglomerat n-ati luat nicio masura si nebunia continua si azi. Si o sa continue si maine, si in zilele urmatoare. Din gura sa dati sunteti bun, dar sa faceti ceva concret, ciuciu, fiindca niste semafoare „smart” in plus pe acolo nu vor rezolva problema, nu-i asa? V-a trecut prin cap sa cereti ca lucrarile sa fie facute noaptea, cand nu e trafic, asa cum se procedeaza in orasele cu administratori priceputi? Nici n-ati inceput bine noul mandat si ati inceput sa va vaitati si sa dati vina pe altii… Duceti-va sa mai faceti putin pe patronul de la FC Arges, ca la fotbal va place sa va bagati si sa cheltuiti banii orasului, dar cand e vreo problema administrativa adevarata incepeti sa faceti pe victima si sa va eschivati.

  • Remus spune:

    minte ! lucrarea este avizată cu semnătura primarului
    altfel nu se poate

  • Anonim spune:

    astăzi am coborât din autobuz și am mers pe jos acasă și ce să vezi am ajuns mai repede acasă decât autobuzul

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90