930 x122 grota rece

gheorghita botarca

PRIMARUL ORAȘULUI TOPOLOVENI: UN SINGUR CETĂȚEAN A DAT O ADRESĂ GREȘITĂ ȘI L-AM BĂGAT ÎN CARANTINĂ

Primăria orașului Topoloveni a identificat toate persoanele din localitate care au nevoie de ajutor în această perioadă în care autoritățile centrale recomandă limitarea la minimum a deplasărilor.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

„Am procedat la adaptarea și adoptarea unor acte normative legate de situația de urgență în care ne aflăm și am identificat inclusiv cazurile particulare din Topoloveni pentru a le acorda sprijin, pentru că în fiecare localitate sunt situații aparte. Am identificat 1.321 de persoane cu vârste de peste 65 de ani și împreună cu asistenții sociali și voluntarii de la Situații de Urgență am identificat și alte persoane care nu au posibilitatea să-și rezolve singure nevoile de aprovizionare.

Avem 70 de cazuri cărora le asigurăm noi cele necesare traiului. Persoanele cu nevoi și fără posibilități materiale au primit alimente neperisabile și am încercat să venim în particular cu lucruri personalizate”, declară pentru ePitești primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

„Foarte mulți au trecut prin această procedură, peste 200 de persoane”

Situația este sub control în Topoloveni, unde au mai rămas în autoizolare la domiciliu doar șapte persoane.

„Faptul că am gestionat bine intrarea celor veniți din străinătate face să nu avem situații deosebite. Discutând cu vecinii, am facut o investigație corectă, normală, astfel încât să-i îndrumăm pe cei care nu au luat la cunoștință sau care nu au vrut să țină cont de obligația respectării măsurilor de izolare.

Am avut foarte mulți care au trecut prin această procedură, peste 200 de persoane, în special persoane din rândul celor care practică meseria de șofer. Ne bucurăm că în momentul de față n-avem situații deosebite. Mai avem doar șapte persoane aflate în izolare. Un singur cetățean, mai încăpățânat, a dat o adresă greșită și am fost nevoiți să-l băgăm în carantină la domiciliu.

Mă bucur și felicit toată echipa celor care asigură asistența socială și le mulțumesc acestor oameni și celor care asigură voluntariatul”, mai spune pentru ePitești primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă. (Foto, descriptiv: Facebook Goleștii Badii Biserica)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90