Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor

Primarul şi purtătorul de cuvânt, îngrijoraţi. Ce se întâmplă cu Simfonia Lalelelor

Primarul Cristian Gentea, alături de Cristina Munteanu – consilier personal pe comunicare al primarului, au dat astăzi de înţeles că Simfonia Lalelelor nu va fi organizată nici anul acesta din pricina situaţiei epidemiologice COVID-19.

Citiți și: Așa ceva…! Ce solicită Primăriei Pitești un Cetățean de Onoare

În contextul în care ar putea fi anunţate noi restricţii, pe fondul creşterii numărului de noi cazuri COVID, evenimentele de amploare care adună multă lume laolaltă vor fi, cel mai probabil, interzise.

Deocamdată, Primăria nu a luat o decizie oficială cu privire la organizarea evenimentului de tradiţie din Piteşti, însă cel mai probabil Simfonia Lalelelor se va rezuma doar la amenajarea stradală cu decoraţiuni specifice şi muzică în difuzoarele de pe Strada Mare: fără parade, fără concerte Live.

Citiți și: Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

 • Valcea iulian spune:

  Bună seara!
  Domnule Primar o sa aveți timp în următorii ani cu simfonia lalelelor !
  Haideți sa conștientizăm cât de grav poate sa degenereze lucrurile!
  Răbdare ca m ai sunt ani!
  Puneți mana și faceți ce v a rog de 2 luni calea depozitelor!
  Este zob!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache