930 x122 grota rece

cartierul trivale

PRIVELIŞTE DEZOLANTĂ DE LA BALCONUL UNUI BLOC DIN TRIVALE

În vreme ce în zonele civilizate din orașele lumii, acoperişurile imobilelor sunt amenajate cu spaţii verzi (gazon, arbuşti sau chiar copaci), în cartierul Trivale oamenii privesc de la balcon sute de lăzi şi gunoaie depozitate de ani de zile pe clădirea Poştei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

 

O femeie a răbufnit, într-un final: „Pentru unii poate fi doar un moft, dar pe mine chiar mă deranjează şi am încercat să iau atitudine. Locuiesc în cartierul Trivale şi de ani de zile ceea ce văd eu pe fereastră nu mi se pare o imagine demnă de un oraș civilizat. Clădirea Poștei este acoperită cu lăzi de plastic pentru care nu s-a găsit alt loc mai potrivit.”

Dincolo de priveliștea dezagreabilă, deșeurile depozitate pe acoperiș amplifică riscul izbucnirii unui incendiu.

Doamna care ne-a contactat precizează că s-a adresat funcționarilor de la Oficiul Poştal din zona Trivale și Poșta Județeană. Situația a rămas la fel!

 

 

 

A luat legătura inclusiv cu Primăria Pitești. Degeaba!

 

 

Am făcut numeroase sesizări. Habar nu am ce să mai fac…„, ne-a transmis femeia.

În susţinerea a ceea ce am afirmat la început, sugerăm noi ce s-ar putea face. Dacă s-ar vrea… 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3